Na het grote succes vorig jaar, gaan ze er dit jaar weer vol voor. Tijdens de vorige editie maakte chef-kok Ed Bobbeldijk al ruim 160 liter snert. Dit jaar is de menukaart van Ome Ed iets uitgebreid. Er staat namelijk nu ook tomatensoep met ballen en vegetarische bospaddenstoelensoep op de kaart.

Het enthousiasme van Ome Ed is niet te evenaren, naast de gebruikelijke snert is er twee nieuwe soepen toegevoegd aan de menukaart. Voorheen was het evenement Snertpop altijd in november en kregen de mensen bij binnenkomst een bord snert. Ook dit jaar gaat dat anders.

“Geen pakjes of dat soort dingen”

Bobbeldijk, beter bekend als, Ome Ed vertelt in de uitzending van WEEFF Radio over zijn geheime recept. “Ik gebruik uitsluitend verse producten. Geen pakjes of dat soort dingen”. Vaak wordt snert gemaak met hamlappen, maar Ome Ed voegt er ook nog spekjes aan toe. Die laat hij mee laat koken in de soep. Mocht het water je al in de mond lopen, luister dan hieronder het interview in het WEEFF Café terug.